Ekm

Erasmus Programı çercevesinde okulumuza Çekya'dan gelen uzman, Çevre ve Eğitimin sürdürülebilir gelişimi hakkında öğrencilerimize sunum ve söyleşi yaptı. Öğrencilerimizle oldukça samimi bir uslüpla sohbet eden uzmanımızın konuşmalarını ingilizce öğretmenimiz Selda AKDEMİRCİ çeviri yaptı. Sunum öğrencilerimizin oldukça ilgisini çekti.

Ekm

Erasmus Programı çerçevesinde Çekya'dan gelen uzman. projeye katılan öğretmenlerimiz ile Aksaray Belediyesi Katı Atık Tesisinde incelemeler yaptı.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Alie Birliği Olağan Genel Kurul Toplantımız 22.10.2023 Pazar günü saat 13.00'da yapıldı. Yeni eğitim öğretim yılında Okul Aile birliğinde görev yapacak yönetim ve denetim kurullarının asil ve yedek üyelerinin seçimlerinin ardından velilerimize Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliğinin değişen maddeleri hakkında bilgilendirme yapıldı. Okulumuzun velilere ikramıyla toplantımız sona erdi.

Eyl

2023/2024 Eğitim Öğretim yılı Eylül dönemi Sorumluluk sınavları  takvimine ulaşmak için aşağıdaki linki tıklayınız.

Eyl

2023-22024 Eğitim Öğretim Yılında okulumuzda 10. sınıflarımızda boş bulunan kontenjanlara "Yetenek Sınavı" sonucuna göre öğrenci alınacaktır.

Not: 9. sınıflarımızda kontenjan bulunması durumunda 22 Eylül Tarihinde tekrar güncelleme yapılacaktır. Bu duyuru ile yalnızca 10.sınıf için yapılan başvurular kabul edilecektir.

Ağu

Okulumuza yerleşen öğrencilerimizin pansiyonumuza yerleştirme işlemleri  linkte bulunan kılavuz doğrultusunda yapılacaktır. Dosyayı görmek için  linke tıklayınız.