Mrt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem 1. Ortak Sınavlarımız aşağıdaki linkte verilen takvim doğrultusunda yapılacaktır.

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Şubat Dönemi Sorumluluk Sınavlarına girecek öğrenci listesi ve sınav takvimine aşağıdaki linki tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Not: Öğrenciler sınava okul kıyafetiyle (erkeklerde sakal bıyık ; kızlarda makyaj yasaktır) geleceklerdir.

Şbt

Ortaöğreitim Kurumları Yönetmeliği'nin "MADDE 58- ( 2) d) (Ek:RG-8/9/2023-32303) Okuldan mezun olamayan 12 nci sınıf öğrencileri ile devamsızlık tebligatı yapıldığı hâlde okula veya sınavlara katılımları sağlanamayan öğrenciler, sorumluluk sınavına girmek istediklerine dair yazılı taleplerini kayıtlı oldukları okul müdürlüğüne sınav tarihinden 5 iş günü öncesine kadar bildirmeleri hâlinde sorumluluk sınavı planına dâhil edilir. " hükmü gereğine göre 12. Sınıfta beklemeli durumda olan öğrenciler 05.02,2024 tarihi mesai bitimine kadar sınavlara katılmak istediklerine dair dilekçe vermek zorundadırlar. Yönetmelik gereği bu tarihe kadar dilekçe vermeyen öğrenciler Sorumluluk Sınavlarına alınmazlar. Dilekçe vererek sınava girecek öğrenciler, kılık kıyafet yönetmeliğine uygun şekilde  okul kıyafetiyle ( erkeklerde sakal, bıyık; kızlarda makyaj yasaktır) sınava gelmek zorundadır. Sınav takvimi 12.02.2024 günü başlayacak şeklide en son dilekçe kabul gününden sonra ayrıca ilan edilecektir.

Ekm

22.10.2023 Tarihinde yapılan yetenek sınavlarının sonuçları aşağıdaki linkte verilmiştir. Kazanan adayların 26.10.2023 Perşembe gününe kadar,  okullarına dilekçe ile ya da veli tarafından e devlet üzerinden Aksaray Spor Lisesi için nakil başvurusunda bulunmaları gerekmektedir.

Ekm

22.10.2023 Pazar günü yapılacak olan Yetenek Sınavlarına katılacak öğrencilere ait randevu listesine aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında okulumuzda 10. ve 11. sınıflarımızda boş bulunan kontenjanlara "Ekim ayı Yetenek Sınavı" sonucuna göre öğrenci alınacaktır.

Eyl

2023-22024 Eğitim Öğretim Yılında okulumuzda 10. ve 11. sınıflarımızda boş bulunan kontenjanlara "Yetenek Sınavı" sonucuna göre öğrenci alınacaktır.

Not: 9. sınıflarımızda kontenjan bulunması durumunda 22 Eylül Tarihinde tekrar güncelleme yapılacaktır. Bu duyuru ile yalnızca 10. ve 11. sınıflar için yapılan başvurular kabul edilecektir.

Pansiyon Yerleştirme Kılavuzu