Mrt

Kültür Edebiyat Kulübü öğrencilerimiz ve kulüp öğretmenlerimiz Mustafa Pancareken ve Selda Akdemirci tarafından 12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü ve 18 Mart Çanakkale Zaferi konulu salon programı hazırlandı. Şiirler, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar, oratoryo ve müzik öğretmenimiz Müzeyyen Sağay'ın çalıştırmış olduğu okul korosundan kahramanlık türkülerinin yer aldığı program, öğrenciler tarafından ilgiyle izlendi. Emeği geçen öğretmen arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Öğrencimiz Bedirhan ASLAN Kayseride düzenlenen Taekvando müsabakalarında dereceye girerek Türkiye finallerine gitmeye hak kazanmıştır. öğrencimizi tebrik ederiz

Ock

AB konseyinin 2022 stratejik hedeflerine baktığımızda küreselleşmenin ve AB'nin yaşadığı sorunların ortaya çıktığını görüyoruz. Amaç daha kapsayıcı ve yenilikçi olmanın yanı sıra, sürdürülebilirlik ilkesi çerçevesinde daha dijital ve daha çevreci (dost canlısı) olmaktır. Bunlar sayesinde birey ve toplumların daha bilinçli, özverili, daha uyumlu ve ortak çözümler üretilmesi hedeflenmektedir. Konunun detaylı içeriğine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Ock

Adana ilinde yapılan Bilek Güreşi grup müsabakalarında dereceye  giren öğrencilerimiz:

Ramazan Apık: Sağ kol,sol kol birinciliği

Ravza Sağ: Sağ kol ikinciliği

Fadime Aydın: Sağ, Sol kol üçüncülüğü

Elif Köksal: Sağ, Sol kol üçüncülüğü

İrem Çelebi: Sol kol 3.,sağ kol dördüncülüğü

Sıla Kaynak: Sağ, sol kol dördüncülüğü  almışlardır.

1. olan Ramazan Apık ve 2. olan Zehra Ravza Sağ Konya’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında İlimizi ve okulumuzu temsil edeceklerdir. Öğrencilerimize ve emeği geçen öğretmenlerimize  teşekkür eder; Türkiye Şampiyanasında başarılar dileriz.

23. BALKAN TAEKWONDO ŞAMPİYONASI

Kas

Cumhuriyetimizin 100 Yılını kutlama etkinlikleri kapsamında Okulumuz tarafından organize edilen "100. Yıl Cumhuriyet Koşusu" yapıldı. Yarışmada okulumuzun öğrencilerinden Kızlarda 2. olan Hilal DERİN ve Erkeklerde 3. olan Muhammed Abdurrahman'a hediyeleri  Okul Müdürümüz Hilmi USKUN tarafından verildi. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Kas

10 Kasım törenimiz saygı duruşu ve  İstiklal Marşı ile birlikte bayrağımızın yarıya çekilmesinin ardından, Kültür Edebiyat Kulübü öğretmenlerimizin hazırlamış olduğu program ile konferans salonumuzda devam etti. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.